Diskusija

Na ovoj stranici možete da se uključite u diskusiju na temu REIKI terapije ili svega što je u vezi sa tim. Ukoliko budete imali bilo kakva pitanja, stojim vam na raspolaganju.

Bilo bi mi veoma drago i dragoceno, ukoliko bi sa svim posetiocima sajta podelili svoja vlastita iskustva sa REIKI metodom i terapijama. Naravno, ako u svom životu praktikujete REIKI recite nam nešto o tome.

Advertisements

12 responses

5 08 2010
Goran

Prvi put se susrećem sa Reikijem, nisam do sad imao iskustva s time.
Srećno!

5 08 2010
andrejcoha

Hvala Gorane

12 10 2010
Sanja

Mnogo mi je pomogla vasa terapija, hvala vam puno, i sa zadovoljstvom cu vas preporuciti i drugima. Puno pozdrava Sanja.

12 10 2010
andrejcoha

Hvala Sanja…

17 12 2010
zole

Ja sam pocetkom ove godine saznala za Reiki, a u oktobru sam zavrsila prvi stepen Reikija kod istog uitelja kod koga ste Andrej i vi. Svaki dan se zahvalim Bogu sto sam srela Margaritu i sto mi je Reiki mnogo promenio zivot . Radim na sebi svakodnevno i svesna sam da ima jos mnogo stvari koje ce se pomocu Reikija menjati i jako sam srecna zbog toga. Preporucila bih svakom da posane Reiki i da oseti tu prelepu energiju.

23 02 2011
Andrej

Drago mi je da ste pronasli nacin kako da sebi popravite kvalitet zivota. Budite istrajni i puni ljubavi prema sebi i svetu koji vas okruzuje. Rezultati ce doci…

Samo napred

28 07 2011
SNEZANA KOVACEVIC

Dobar dan Andrej,
Izuzetno sam zainteresovana za Reiki, kako zbog vlastitog zdravlja koje je dobro naruseno (najvise ima depresije, a onda sva moguca bolesna stanja koja je prate)! Procitala sam knjigu Tajna (The Seacret) i pogledala film (koji je u opciji)! Procitala sam takodje Najveceg trgovca na svetu (Og Mandino) Pokusavam sama da korigujem svoja razmisljanja i stavove u, i o zivotu – to malo teze ide! Potrebno je da imam cvrst temelj za rad na sebi. Mislim da sam konacno pronasla nacin kako da to ostvarim, samo mi treba mala pomoc! Nadam se da cete me upuiti kako da realizujem svoju najvecu zelju da prvo pomognem sebi, a onda i ljudima oko sebe! Srdacan pozdrav, Snezana Kovacevic

6 03 2012
andrej coha

Poštovana Snežana,
oprostite što vam se nisam javio ranije, ali poslednjih meseci nisam imao tehničkih mogućnosti da vam odgovorim. Molim vas, ukoliko imate potrebu ili želju da porazgovaramo o vašoj situaciji, molim vas da me kontaktirate na mejl, ili na telefon, koji se nalaze u rublici KONTAKT.

11 08 2012
Ognjen

Ja sam sa Umke isto i zanima me da li može da leči na primer bol u ruci a ni lekari nisu puno pomogli… 🙂

11 08 2012
andrej coha

Pozdrav Ognjene,
REIKI svakako moze da pomogne, mada bi bilo dobro da popričamo o samom problemu, odnosno uzroku pojave bola. Na raspolaganju sam.

7 07 2014
jelena

Pozdrav..htela sam da vas pitam nesto u vezi reiki terapije. Moj sin ima cerebralnu paralizu i epilepsiju…interesuje me dal vasa terapija moze da pomogne jer on je dete od tri god.

7 07 2014
andrejcoha

Pozdrav Jelena,
REIKI je energetska tehnika koja prevashodno pojacava protok životne energije kroz nasa tela, balansira jin i jang energiju i sa time harmonizuje i fizicke i duhovne aspekte licnosti. Da bih mogao da vam ponudim kvalitetniji odgovor na vase pitanje morali bi da se cujemo, vidimo i vise popričamo o vašem detetu i drugim stvarima… U svakom slucaju sam na raspolaganju.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: